Naisten ARCHITECT -mekko, musta/millimetri

129,00 €
SKU
Women's ARCHITECT Dress, Black/Millimeter

Klassisen mekon selkäpuolta koristaa laskostus, jonka alta paljastuu kaistale meripihkan väristä millimetri-kuosia. O-mallisessa collegemekossa on raglan-hihat ja sivusamoihin piilotetut taskut. Yhdistelmäkoko tuo joustovaraa mekon mitoitukseen ja laskeutuu kauniisti eri mallisille naisille. Sopivan koon valitsemisessa auttaa mittataulukko.

Joustava, mutta vahva college on 95% luomupuuvillaa ja 5% elastaania. Suosittelemme pesemään vaatteen 40 asteen lämpötilassa samanväristen kanssa ja muotoilemaan kosteana. Käännä vaate pesua varten aina nurinpäin.

Vaatteiden silityslämpötila on kaksi pistettä.

Malliston leikittelevät muodot ovat peräisin arkkitehdin suunnittelupöydältä. Erilaiset viivottimet, pohjapiirroksesta tutut symbolit ja millimetri-piirustuspaperi ovat muovautuneet puettavaan muotoon. Architect -kokoelma kuvastaa uusia alkuja; rohkeasti uusien ovien avaamista ja ylöspäin johtavien portaiden kulkemista.

Meripihkan värinen Millimeter -kuosi on arkkitehdin työpöydältä tuttua paperia, jonka avulla hahmotellaan suunniteltavaa kohdetta. Millimetripaperin havina tuo kutkuttavan tunteen uudesta alusta, puhtaalta pöydältä rakennettavasta haaveesta, joka alkaa konkretisoitua paperille.

Kaikki YO ZENen vaatteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu eettisesti Euroopassa. Lue lisää vaatteiden tuotannosta sivuiltamme.