Toimitusehdot

TOIMITUSEHDOT

Meille on tärkeää, että saat tutustua tuotteisiimme rauhassa. YO ZENen normaalihintaisilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus koskee myös alennustuotteita. Huomioithan, että määrämittaan leikattuja kankaita ei voi vaihtaa tai palauttaa.


Kaikissa vaihtoja, palautuksia tai reklamaatioita koskevissa kyselyissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme shop(a)yozendesign.com tai +358 40 6652 052 (ma-pe 9-15).


VAIHTO JA PALAUTUS
Vaihdettavan/palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön, myyntikuntoinen, alkuperäispakkauksessa ja sisältää kaikki tuotteen osat. Vaihto/palautus on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanotosta.

YO ZENen kaikilla tuotteilla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus (lukuunottamatta määrämittaan leikattuja kankaita). Vaatteilla on lisäksi 14 vuorokauden vaihto-oikeus kotimaassa. Voit vaihtaa vaatteen veloituksetta kerran samaan tai samanhintaiseen tuotteeseen. Vaidettavan/palautettavan tuotteen on oltava alkuperäispakkauksessa, käyttämätön ja täysin myyntikuntoinen, sekä sisältää kaikki tuotteen osat. Varmistaaksesi vaihdettavan tuotteen saatavuuden, olethan meihin etukäteen yhteydessä sähköpostitse shop@yozendesign.com.

Vaihdettavan/palautettavan tuotteen mukaan liitetään täydennetty palautelomake, joka on tilauksen yhteydessä. Voit myös kirjoittaa vapaamuotoisen kirjeen, josta käy ilmi tilausnumerosi ja tieto, onko kyseessä vaihto vai palautus. Kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet palautuneen tuotteen, lähetämme vaihdossa sovitun tuotteen tai hyvitämme palautetun tuotteen hinnan.

Palauta/vaihda tuotteet käyttäen postin asiakaspalautusta. Palautuksen (pois lukien reklamaatiot) hyvitettävästä summasta vähennetään toimituskulut 3,5€ jos tilauksen kokonaissumma jää alle 120€. Emme korvaa erillislähetyksiä.

Asiakaspalautukseen merkitse seuraavat tiedot:
ASIAKASPALAUTUS  / 648560
YO ZEN Oy
Messipojantie 20 B, 4.krs
90520 Oulu

Jätä alle 3 cm paksu kirjekuori Postin kirjelaatikkoon tai paketti Postin toimipisteeseen ilman postimerkkejä.


REKLAMAATIOT
Mikäli tuotteessa tai toimituksessa on ilmennyt virhe, pyydämme teitä olemaan viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme shop(a)yozendesign.com tai +358 40 6652 052 (ma-pe 9-15). Mainitse yhteydenotossa tilausnumero nopeuttaaksesi asian käsittelyä.


MAKSAMINEN
Verkkokaupan hinnat ovat euroissa ja sisältävät Suomen arvonlisäveron (24%). Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja.

Voit maksaa tilauksesi käyttäen PayPalia tai Bambora PayFormia.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin, ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

PayPal palvelulla voit myös maksaa luottokortillasi tai PayPal -luotolla.
Lue lisää palvelusta ja sen ehdoista www.paypal.com.

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai yleisimmillä maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot:
Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta


TILAUKSET
Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, saat siitä tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. YO ZEN varaa oikeuden peruuttaa tilauksen, jos varastosaldoissa ilmenee virhe. Jos emme pysty toimittamaan tilausta tilausvahvistuksen mukaisesti, otamme sinuun yhteyttä ja voit peruuttaa koko tilauksen tai muuttaa sitä.

Kaikki tuotteet ovat YO ZEN Oy:n omaisuutta, kunnes ne on maksettu kokonaisuudessaan.


TOIMITUS
Lähetämme kaikkialle maailmaan. Tilaukset lähetetään käyttäen Postia. Toimitamme tilaukset kaikkialle maailmaan, käyttäen Postin palveluja. Pyrimme lähettämään tilauksen kolmen arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Emme lähetä tilauksia viikonloppuisin tai juhlapyhinä. Asiakas on itse vastuussa kaikista EU:n ulkopuolelta tulevien tilausten tulli- ja verokustannuksista. Huomioi, että toimitusaika Suomen ulkopuolelle voi olla jopa 14 arkipäivää.

Varaamme oikeuden toimitusmaksujen muutoksiin. Toimitusmaksu Suomeen on 3,5€ ja muualle maailmaan 6€ kaikkiin tilauksiin, joiden loppusumma on alle 120€. Yli 120€ tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja. Toimituskuluja ei palauteta. Jos vain osa tilauksesta palautetaan, toimituskulut (3,5€) vähennetään palautettavien tuotteiden summasta. Lähetämme kaikki lähetykset ensisijaisesti kirjeenä. Vaikka tilaukselle olisi valittu toimitustavaksi paketti, voidaan se kuitenkin lähettää kirjeenä painon/mittojen niin salliessa.


LAKI JA MÄÄRÄYKSET
Verkkokauppa noudattaa kaikessa toiminnassaan Suomen lakia ja Suomen lakia sovelletaan kiistatilanteissa.

YRITYKSEN TIEDOT
YO ZEN Oy
Messipojantie 20B, 4krs
90520 Oulu
shop(a)yozendesign.com
+358 40 6652 052 (ma-pe 9-15)
Y-tunnus: 2446011-6


VASTUUVAPAUSLAUSEKE
Teemme parhaamme, jotta verkkokauppamme tiedot ja toiminta olisivat ajan tasalla, mutta emme voi taata tätä.

Verkkokaupan kuvissa esitetyt värit voivat vaihdella riippuen käytetyn näytön asetuksista. Emme ota vastuuta värien paikkansa pitävyydestä. Koitamme kuitenkin esittää värit kuvissamme mahdollisimman luonnollisina. Jos teillä on kysyttävää väreistä tai muuten tuotteista, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.