Polar Bear -korvakorut, läpikuultava minttu

29,00 €
SKU
Polar Bear Earrings, Glacier

Korvakorut on valmistettu mattapintaisesta akryylistä laserleikkaamalla. Koukut ovat korville ystävällistä kirurginterästä, joka ei tummu ajan saatossa. Näyttävät korvakorut ovat kevyet ja siksi miellyttävät pitää. Koukun päät kannattaa puristaa lähemmäksi toisiaan käyttöönoton yhteydessä. Voit halutessasi käyttää myös metallisia korvakorun taustoja, etteivät korvakorut pääse tippumaan. Korvakorujen mittakuva löytyy toisesta tuotekuvasta.

Korvakorut on pakattu valkoiseen YO ZEN -korurasiaan. Suosittelemme säilyttämään ja kuljettamaan koruja rasiassa. Akryylisen osan voi puhdistaa miedolla saippualiuoksella ja siihen kostutetulla pehmeällä liinalla kevyesti hangaten.

Kaikki YO ZENen korut on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Jääkarhu on YO ZENen ja Polar Bear Pitchingin yhteistyön tulos. Se symboloi suomalaista sisua: määrätietoisuutta ja rohkeutta äärimmäisten vastoinkäymisten edessä. Sisu on ajattelutapa, jonka avulla voi ylittää vaikeudet ja kääntää haasteet mahdollisuuksiksi. Se antaa meille mahdollisuuden rikkoa rajojamme, ja auttaa meitä kasvamaan kokemuksistamme viisastuneina.