ORIGAMI Swan -kaulakoru, teräs

94,00 €
SKU
ORIGAMI Swan Steel Pendant

YO ZEN Steel on suunniteltu origamijoutsenten ystävälle, joka etsii korkealaatuista korua monenlaisten asujen kanssa pidettäväksi. Korut on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja jokainen kappale on käsin kiillotettu. Kiillotettu pinta antaa kovalle ja kestävälle teräkselle elegantin ilmeen. Kaulakorun ketju on 70 cm pitkä ja materiaaliltaan ruostumatonta terästä, joka ei tummu ajan saatossa.

Kaulakoru on pakattu mustaan YO ZEN -korurasiaan. Suosittelemme säilyttämään ja kuljettamaan korua rasiassa. Teräksistä korua voi puhdistaa kloorittomalla pesuaineella ja kiillottaa sienellä tai liinalla, jossa ei ole hiovia rakeita.

Huomaathan, että teräksiset Swan- korut ovat kooltaan pienempiä, kuin YO ZENen mini Swan -korut. Kaulakorun mittakuva löytyy toisesta tuotekuvasta.

Kaikki YO ZENen korut on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Muinaisessa japanilaisessa legendassa origamijoutsenta pidetään toiveiden täyttäjänä. Toiveita saattoivat olla esimerkiksi pitkä elämä tai toipuminen sairaudesta tai loukkaantumisesta. Origamijoutsen on myös kunnian ja uskollisuuden symboli. Länsimaissa joutsen symboloi liittoa, sidettä ja kumppanuutta