2m x ORIGAMI Swan jersey, valkoinen/musta

55,00 €
SKU
ORIGAMI Swan Jersey, White/Black, 2m

2 metrin mittainen pala.


Kankaan leveys on 165 cm. Yksittäisen joutsenkuvion korkeus on 6,5 cm ja leveys 7 cm.

Joustava, mutta vahva trikoo on 95 % luomupuuvillaa ja 5 % elastaania. Printtikuosi on painettu läpivärjätylle kankaalle, mikä takaa hyvän laadun pesusta pesuun. Orgaanisesta puuvillasta valmistetun kankaan kuiduissa saattaa esiintyä luontaisesti hentoisia jäämiä puuvillan kotelosta.

Suosittelemme pesemään kankaan 40 asteen lämpötilassa samanväristen kanssa ja muotoilemaan kosteana. Kankaan silityslämpötila on kaksi pistettä.

Huomaathan, että määrämittaan leikatuilla kankailla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

YO ZENen logostakin tuttu joutsen muodostaa kankaalle päästyään graafisen kuosin. Origamiteemaa on käsitelty uudesta näkökulmastasta ja origamin kolmiulotteinen muoto on muokattu jälleen kaksiulotteiseksi.

Muinaisessa japanilaisessa legendassa origamijoutsenta pidetään toiveiden täyttäjänä. Toiveita saattoivat olla esimerkiksi pitkä elämä tai toipuminen sairaudesta tai loukkaantumisesta. Origamijoutsen on myös kunnian ja uskollisuuden symboli. Länsimaissa joutsen symboloi liittoa, sidettä ja kumppanuutta.

Kangas on suunniteltu Suomessa ja valmistettu eettisesti Euroopassa. Lue lisää tekstiilituotteiden tuotannosta sivuiltamme.