Ketä me olemme

YO ZEN -TIIMI

 • Paula Kouri

  Paula on YO ZENen toinen perustajajäsen, omistaja ja suunnittelija.

  "Olen luonteeltani järjestelijä ja tekijä. Kun jotain päätämme, alan etsimään keinoa toteuttaa suunnitelma. Vielä ei ole mikään jäänyt toteuttamatta. Rakastan minun ja Katen hulluja ideoita, joista syntyy yleensä mahtavia asioita.

  YO ZENen tuotteiden graafisuus sopii omaan tyyliini hyvin. Lempivärini on musta, mutta vedän usein jalkaani valkopohjaiset YO ZEN leggarit. Valkoinen raikastaa ihanasti asuja!"

 • Kate Salminen

  Kate on YO ZENen toinen perustajajäsen, omistaja ja suunnittelija.

  "Olen nopea muodostamaan mielipiteen asiasta kuin asiasta ja yhtä nopea muuttamaan niitä tilanteen kehittyessä. Ideat syntyvät nopeasti ja pallottelemalla huomaan helposti mitkä niistä ovat toteuttamiskelpoisia. Nautin YO ZENen tarjoamasta nopeatempoisesta suunnittelutyöstä.

  Ilman näyttäviä korvakoruja tunnen oloni viimeistelemättömäksi. Katakana-korvikset ovat näköiseni japanilaisessa estetiikassaan. YO ZENen korvikset ovat erityisen helppoja käyttää keveytensä ansiosta."

 • Essi Toivanen

  Essi on YO ZENen verkkokauppavastaava

  "Pidän to do-listoista ja siitä, että asiat tehdään tehokkaasti ja järjestelmällisesti. Työssäni huolehdin, että arki pyörii studiolla: ylläpidän verkkokauppaa ja varastoa, vastaan asiakaskyselyihin ja pidän yhteyttä jälleenmyyjiimme.

  Laukussani kulkee mukana YO ZENen korurasia, josta nappaan aina lennossa päällepantavaa asun mukaan. Usein valitsen valkoisen Mini Swan Pendant, joka tuo pilkahduksen piristystä muuten niin tummiin luottovaatteisiini."