URBAN CLASSICS -VAATTEET TESTISSÄ

URBAN CLASSICS -VAATTEET TESTISSÄ

URBAN CLASSICS -VAATTEET TESTISSÄ

Urban Classics-kapselimalliston vaatteet sopivat monenlaiseen menoon monenkokoisille! Keräsimme yhteen kommenttejanne ja ihania sovituskuvianne.

Sara Perttulan ja ihanan Elsin päällä nähtiin kokoelman mustia collegevaatteita

Sara ja Elsi, Original College mekko ja Katakana-college

Original College mekko Merin päällä

Minnean muruja  -blogin Meri testasi XL-kokoista mekkoa:

“Vaikka italialaisia pidetään muodin edelläkävijänä, ja vaikka Lontoosta voi bongata katumuodin kuumimmat trendit, on sydämeni aina sykkinyt pelkistetylle ja minimalistisen urbaanille japanilaiselle tyylille. Bongasin kotimaisen YO ZEN designin Japanista ja Tokiosta inspiroituneen uutuusmalliston sneak peek-kuvia Facebookista. Ja riemastuin, kun luin, että he hakevat kaikenkokoisia ja näköisiä testaajia uutuusmallistolle. Latoin näppis sauhuten heti viestiä, että olisin erittäin kiinnostunut testaamaan uutuusmalliston tuotteita. YO ZENin origamilintu löytyy kaapistani jo entuudestaan korvisten sekä kaulakorun muodossa.”

“Ja miten ihana mekko tämä onkaan! Kun vedin mekon paketista, oli ensimmäinen reaktioni ihastunut huokaus, kun kädellä silitin pumpulinpehmeää collegekangasta. Ensin hengarissa mekko näytti tunikapituuteen tottuneelle lyhyelle ihmiselle aika pitkältä, ja ennen sovitusta hieman mietin, yltääkö mekko nilkkoihin saakka. Ei se onneksi yltänyt, vaan pituus olikin juuri sopiva. Suora malli sopii kaikille, ja taskut kruunaavat mekon kuin mekon.”

“Tykkään hirmuisesti mekon yksinkertaisesta ja hillitystä tyylistä. Urban Classics -malliston ideana onkin, että sen vaatteet ovat ajattomia, ja sopivat osaksi kapselivaatekaappia. Iso YO ZEN logo antaa mekolle kivan yksityiskohdan olematta kuitenkaan liian näyttävä. Simppeli malli taipuu moneen menoon. Asustamalla mekon eri tavoin, voi sitä käyttää niin vapaa-ajalla kuin vähän virallisemmissa menoissa. Viikonloppuna tämä oli päällä sekä lauantaina messuilla kuin sunnuntaina ostosreissulla. Töihin ajattelin vaihtaa tennarit mustiin nilkkureihin.”

Lue lisää Minnean muruja -blogista täältä.

MiniStyle Finland ja @askelininka

MiniStyle Finlandin porukka testaili lastenvaatteita ja samisteluverisoita isille ja äideille:

“Urban Classics -malliston vahva unisex-tyylinen suunnittelu ja leikkaukset herättivät heti malliston nähdessään Mini Style Finland -tiimin kiinnostuksen. Saimmekin testiin monenlaisia vaatteita ja testiryhmämme voi todistaa saman, jonka jo esittelyissä totesimme - mallisto on todella unisex ja helposti yhdisteltävissä koko perheelle.”

“Oletteko muuten aikaisemmin kuulleet Francine Jayn sanontaa "Minimalism is asking why before you buy." Vapaasti suomennettuna kyseessähän on viisaita sanoja siitä, että minimalismi on ennen asioiden ostamista kysymistä itseltään, miksi juuri se kyseinen tavara täytyisi hankkia. Niin kuin postauksesta on jo selvinnytkin, YO ZEN on täydellinen esimerkki minimalistisesta tyylistä. Tämän uuden malliston ilmestyessä voitkin hyvillä mielin kysyä itseltäsi miksi niitä ostaisit, onko se se laatu, käyttömukavuus vai täydellisen unisex-tyyli, mitkä takaavat vaatteiden keston siskolta veljelle ja taas siskolle. Vai onko se se helppous yhdistää jo kaikkeen mitä vaatekaapista löytyy? Vai onko se kaikki edellä mainittu? Kaikki se mihin on kiteytettynä yksi YO ZENen yksinkertaisen muotoilun, kestävyyden ja koko yrityksen ajatusmaailman selviä kulmakiviä: vähemmän on enemmän. “

MiniStyle Finland ja Katakana-colleget

Lue lisää kokemuksia ja kokovinkkejä heidän blogistaan.

Anniina hiekan värisessä Katakana-collegessa

Anniina Kangas puki ylleen sand-värisen collegepuseron ja siihen sopivat katakana-korvikset.

Katakana-korvakorut

Heidi ja Henna testailivat collegepaitoja:

”Materiaali on aivan ihanan pehmeä ja napakka, laadukkaan oloinen, ei liian löperö vaan juuri hyvä. Resorit ihanan napakat myös. XS itselleni juuri hyvä koko. Brodeeraus edessä ihana, tykkään hurjasti! Hiekanväri myös ihana, just kevääseen hyvä. Kaikin puolin huikean hieno ja hyvä college, monikäyttöinen! Sopii toimistolle ja kotikäyttöön/vapaa-aikaan.” - Heidi Waltari

Kuvan Heidistä on ottanut Sofia Maulammi.

Heidi hiekan värisessä Katakana-collegessa

“Musta collegepaita on aivan ihana! Paidasta tuli heti uusi luottovaatteeni. Se valikoitui päälle muskariin, kirjastoon, keikalle, lounaalle ja kotisohvalle. Paita on ihanaa ryhdikästä collegea mutta silti ihanan laskeutuvaa materiaalia. Ekstraplussaa kapeista hihoista. Joskus unisex vaatteissa ne jäävät liian pitkiksi tai leveiksi. Pidän simppeleistä vaatteista joissa on joku juju ja paidassa oli ihanasti yksityiskohdat mustalla mustassa paidassa. Tyylikästä.” - Henna Lylynen