URBAN CLASSICS Capsule Collection

URBAN CLASSICS Capsule Collection

URBAN CLASSICS Capsule Collection

“Essentials for an everyday wardrobe”

YO ja ZEN malliston takana

Urban Classics minimalliston taustalla on brändimme nimestäkin löytyvä ajatus urbaanihenkisestä YO:sta ja tasapainoisesta ZENistä. Konseptin taustalla vuorottelevat Tokion elämää sykkivät kadut ja karsittu minimalismi.

Designfilosofiamme mukaisesti tuotteet on suunniteltu niin huolellisesti, että ne kestävät aikaa, mutta näyttävät tuoreelta vuosienkin päästä. Mallisto keskittyy vaatteisiin, jotka ansaitsevat paikan osana kapselivaatekaappia. Kokoelman vaatteet sopivat toimistosta illanistujaisiin ja kotisohvalta konserttiin. Yhdistä colleget siististi pikkutakkiin ja nilkkureihin tai rennompaan lookkiin tennareiden ja lippiksen kanssa. Haluamme luoda vaatteita, jotka valikoituvat päälle joka päivä ja sopivat yhteen vaatekaapista jo ennestään löytyviin lempivaatteisiin.

Katakana-collegepaidat samisteluun lapsille ja aikuisille

MALLISTON VAATTEET

Malliston college-paidassa on pyöreä pääntie, sekä käännetyt hihansuut ja helma. Rinnassa on näyttävä kohobrodeeraus ja helmassa pieni origamijoutsenella varustettu keinonahkainen merkki. Japanilaisialla katakana-tavuilla brodeerattu “YO ZEN” -teksti toimii paidan eleganttina kiintopisteenä.

UNISEX-paita sopii miehille ja naisille

Paidan leikkauksen, hihan raglan-istutuksen ja laajan kokovalikoiman ansiosta UNISEX-paita sopii sekä miehille että naisille ja lasten versio monenlaisille ruumiinrakenteille. Sopivan koon valitsemisessa auttaa mittataulukko.
Original College -mekko

Rennon tyylikkäässä mekossa on pyöreä pääntie, sekä käännetyt hihansuut ja helma. Mekossa on myös taskut. Rinnassa on näyttävä origamijoutsen-kohobrodeeraus. Tämä mekko on helppo valita päälle monenlaisiin tilaisuuksiin. Lasten mekossa malli on enemmän A-linjainen. Ihana denimin sininen on helppo yhdistää mihin vain väriin.
College baggy housut denimin sinisenä

Baggy-mallisten housujen vyötäröllä on nyörikiristys ja origamijoutsenella varustettu keinonahkainen merkki. Lahkeensuiden korkeat käänteet mahdollistavat housujen pidemmän käyttöajan. Kääntämällä baggyjen lahkeet kaksinkerroin, housut voi ottaa käyttöön jo pienemmällekin käyttäjälle.

Lasten original collegemekko

TOKIOSSA PYHÄTÖN RAUHASTA SHIBUYAN VILINÄÄN

Lookbookin kuvissa meillä on mallina japanilainen Kuban perhe. Ihana viisivuotias Aono oli supermalli! Vilkkaat Harajukun kadut ja rauhallinen Meiji Jingun pyhättöalue ja ympäröivä puisto henkivät malliston teemoja YO:ta ja ZEN:iä. Upeat hetket Tokion kuvauksista taltioi vakiokuvaajamme Harri Rauhanummi.

Collegemekot lapsille ja aikuisilleUrban Classics -malliston vaatteet on helppo yhdistää YO ZENen jatkuvan malliston printtivaatteisiin. Vaatteille löydät myös sopivat asusteet täydentämään kokonaisuutta. Miten olisi esimerkiksi Katakana-malliston graafiset korvakorut tai huolettoman simppeli merinovillapipo?