FROM YO ZEN WITH LOVE

FROM YO ZEN WITH LOVE

FROM YO ZEN WITH LOVE

YO ZENen toiminnan lähtökohtana on alusta asti ollut vastuullisuus. Osoittaaksemme konkreettisesti tuotteiden vastuullisen alkuperän, olemme lanseeranneet käyttöön With Love -merkin.

Minimalistinen koti ja vaatekaappi kasvattavat suosiotaan vuosi vuodelta, ja kiinnostus eettisyyteen ja ekologisuuteen tuotevalinnoissa ilahduttaa. Konmari-metodikin ohjeistaa luopumaan liiasta tavarasta ja säilyttämään vain tärkeimmät, iloa tuottavat tavarat. Hillitymmät kulutustavat ovat saaneet myös meidät puntaroimaan, mitä viestimme asiakkaillemme valmistajana. 

YO ZEN jewellery - Wear with Love

 

MADE WITH LOVE - Vaatteemme ja asusteet ovat tehty rakkaudella 

Tuotteidemme With Love -merkki on tae huolellisesta suunnittelusta ja vastuullisesta tuotannosta. Suunnittelijoillemme on entistä tärkeämpää räätälöidä asiakkaille klassikoita, jotka kestävät kulutusta ja trendien muutoksia. Näin pidämme huolen siitä, että valmistamme pysyviä tuotteita, jotka päätyvät käyttöön päivästä ja vuodesta toiseen.

 

Made With Love -merkki tulee löytymään korurasioista sekä kodintuotteista toimien eettisen ja laadukkaan valmistuksen symbolina. Esimerkiksi jokainen YO ZEN -koru kootaan käsin studiollamme Oulussa ja koruosien laserleikkaus tehdään Suomessa ja kaikkiin työvaiheisiin käytämme pitkäaikaisia luotettavia yhteistyökumppaneita (lisää tuotannosta sivuiltamme).

Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti kuunnellen asiakkaita ja jälleenmyyjiä, jotta voisimme tehdä tuotteistamme entistä parempia. Panostamme laatuun ja viime aikoina olemme esimerkiksi kehittäneet puisten koruosien rakenteita vahvemmaksi, vaihtaneet korujen metalliosat ruostumattomaan ja tummumattomaan teräkseen ja meille on aina ollut tärkeää panostaa kankaiden ja neulosten laatuun. Koemme tärkeäksi, että tuotteet kestävät kovassakin käytössä.

Slow fashion -käsite puhuttelee ja ohjaa toimintaamme. Haluamme tarjota vaihtoehdon muotiteollisuuden nopealle mallistojen uusiutumissyklille ja panostaa määrän sijasta laatuun.  Esimerkiksi koruihimme on hankittavissa varaosia rikkoutuneiden osien tilalle, jottei puoliksi hyvää tuotetta tarvitse heittää roskiin. Tuotteitamme on myös saatavilla vaatelainaamoista, mikäli haluaa pukeutua YO ZENeen ostamatta sitä omakseen.

 

YO ZEN Home - Made with Love

 

WEAR WITH LOVE - Pukeudutko sinä ostamiisi tuotteisiin rakkaudella?

With Love -konseptin myötä haluamme herättää asiakkaitamme kiinnittämään huomioita eettisiin ja ekologisiin arvoihin omissa ostopäätöksissä. “We made this WITH LOVE for you to wear it WITH LOVE” -ajatuksen mukaisesti voimme tehdä yhdessä fiksuja ja ekologisia hankintoja. Wear with love -merkki muistuttaa näistä ajatuksista vaatteidemme niskalapuissa.

Haastammekin sinut pitämään huolta hankkimistasi tuotteista ja ostamaan vain tarpeeseen. Suosittelemme huoltamaan ja puhdistamaan tuotteita tarpeen vaatiessa ja korjaamaan niitä. Jos koru tai vaate ei tunnu enää omalta, kierrätä se eteenpäin ja annat tuotteelle uuden mahdollisuuden ilahduttaa seuraavaa omistajaa.

Oletko sinä kiinnostunut tuotteiden alkuperästä? Entä, kuinka pidät huolta koruista ja vaatteista omassa arjessasi?