Raparperi-suolasaippua

12,50 €
SKU
Rhubarb Salt Soap

Raparperi-suolasaippua tuoksuu raikkaalle raparperille, johon on yhdistetty hivenen mansikan, vadelman, appelsiinin ja omenan aromeja.

Hellävarainen, mieltä ja kehoa hemmotteleva käsintehty saippua ei kuivata ihoa, vaahtoaa runsaasti ja sopii täydellisesti päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille. Saippuaan käytetty hieno suola auttaa pitämään ihon sileänä ja kosteutettuna. Suola ehkäisee hienhajua ja epäpuhtauksien syntymistä. Se on myös luonnostaan antibakteerista. Sheavoi puolestaan tekee saippuasta hellävaraisen ja kosteuttavan. Saippuan suola ei ole kuorivaa.

Saippua on vegaaninen ja se on käsintehty Suomessa. Paino 100g.

Detail

INCI/Ingredients: Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Aqua (vesi), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Sodium Chloride (merisuola), Butyrspermum Parkii Butter (shea-/karitevoi), Parfym (saippuatuoksu), CI 77891, CI 12490, CI 11680 (saippuaväri), CI 77019 & CI 77891 & CI 77861 (mica pigmentti), citral*, citronellol*, geraniol*, limonene*, linalool*. *Esiintyy saippuatuoksussa/Förekommer i tvål parfyms/Occurs in soap parfyms.