Black Swan -korut

BLACK SWAN -KORUT

Syksyllä 2012 YO ZEN julkaisi uuden lisäyksen esikoismallistoonsa. Origami-malliston aiemmin julkaistu joutsen loistaa puhtaana ja valkoisena. Nyt esitelty Black Swan täydentää kokoelmaa sen tummalla ja ennennäkemättömällä olemuksella. Black Swan esiintyy malliston riipuksissa, sormuksissa sekä rinta- ja korvakoruissa. Kuten tutkija Nassim Nicholas Taleb toteaa, käsite `musta joutsen' on erittäin epätodennäköinen tapahtuma, jolla on kolme ominaispiirrettä. Se ei ole ennustettavissa, sillä on valtava vaikutus ja voimme aina esittää selityksen, miksi se näyttää olevan vähemmän satunnaista ja enemmän ennustettavissa kuin se todellisuudessa onkaan.

Kiillon vaihtelu tuo syvyyttä kokomustiin koruihin. Kokoelman täysin mustien korujen lisäksi mallistoon kuuluu riipuksia, joissa musta akryyli yhdistyy pähkinäpuun kanssa.

Mustan joutsenen tarina herää eloon Harri Rauhanummen upeissa kuvissa, joissa kaunis joutsen nousee vedestä saarelle toivoen löytävänsä kadonneen kumppaninsa. Harri Rauhanummin teoksia on ollut esillä kansainvälisesti mm. Italian Photo Voguessa.