BAGGY -collegehousut, denim

42,00 €
SKU
BAGGY College Pants, Denim Blue

Housujen vyötäröllä on nyörikiristys ja origamijoutsenella varustettu keinonahkainen merkki. Lahkeensuiden korkeat käänteet mahdollistavat housujen pidemmän käyttöajan. Kääntämällä baggyjen lahkeet kaksinkerroin, housut voi ottaa käyttöön jo pienemmällekin käyttäjälle. Unisex-housujen mitoitus on yläosasta normaali, lahkeesta kapeahko. Napakat lahkeensuut tekevät rennosta vaatteesta skarpin estäen samalla housuja valumasta.

Joustava, mutta vahva college on 95% luomupuuvillaa ja 5% elastaania. Suosittelemme pesemään vaatteet nurinpäin 40 asteen lämpötilassa samanväristen vaatteiden kanssa ja muotoilemaan kosteana. Vaatteiden silityslämpötila on kaksi pistettä. Huomaa, että keinonahkainen logo tulee silittää ainoastaan vaatteen nurjalta puolelta.

Vaatteen koot ovat yhdistelmäkokoja. Makuja ja tyylejä käyttää vaatteita on monia ja olemme kokoja luodessa pyrkineet maksimoimaan vaatteiden käyttöiän lapsen kasvaessa. Sopivan koon valitsemisessa auttaa mittataulukko.

Urban Classics -mallistoon on poimittu kiinnostavimmat palat urbaanihenkisestä YO:sta ja tasapainoisesta ZENistä. Konseptin taustalla vuorottelevat Tokion elämää sykkivät kadut ja karsittu minimalismi. Designfilosofiamme mukaisesti tuotteet on suunniteltu niin huolellisesti, että ne kestävät aikaa, mutta näyttävät tuoreelta vuosienkin päästä.

Kaikki YO ZENen vaatteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu eettisesti Euroopassa. Lue lisää vaatteiden tuotannosta sivuiltamme.